КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ - 2022 ГОДИНА

Ценећи ваш допринос који годинама дајете у промоцији добровољног давања крви, обавештавамо вас да је Црвени крст Србије расписао оводишњи конкурс “Крв живот значи” 1. марта, те да до 31. марта очекујемо уметничке радове ваших ученика који ће у великој  конкуренцији  из целе земље бити у могућности да освоје лепе и вредне награде дајући немерљив допринос промоцији, регрутовању и задржавању давалаца крви.

             С обзиром на то да су годинама уназад уметничке категорије конкурса биле ликовна, литерарна и видео категорија, скрећемо вам пажњу да је ове године дошло до одређених измена у уметничком изразу за старији узраст основаца и за средњошколце од којих очекујемо постере, визуале за друштвене мреже и форме кратких порука које се могу користити и на друштвеним мрежама, а детаљи се налазе у Пропозицијама конкурса.

             Уметничке радове доставити најкасније  1. априла 2022. године у просторије Црвеног крста Смедерево, у улици Краља Петра Првог, бр. 22. Контакт особе Црвеног крста Смедерево: Маја Јовановска (062 / 805 – 54 – 51) и Зденка Видојевић ( 062 / 80 – 30 – 876 ). 

 

4. KZZ poziv 2022 za DM 01 03